ICAF Rotterdam 2011

 

Finding a tiny space.

Charlene, Caitlin

 

Jag befinner mig i Rotterdam just nu – What if where I am is what I need? Kl är 21.21 det är tisdag och imorgon börjar festivalen. Idag träffade jag en del av alla inblandade artister, konstnärer, producenter mfl. Kl 1800 var det en massa god mat! mums. Jag var hungrig efter dagens repetition. Nästan alla Dans i lägenhet (DIL) dansarna var där Vincent, Anneke, Caitlin, Charlene. Guido var den ända som inte kunde komma, han förresten är vår längsta dansare runt 1.95 (ska fråga exakt hur lång han är, imorgon). Tänkte på det nu. Vi åt, pratade och känner oss förväntansfulla. Efter en stund så välkomnade och introducerade festivalgeneralen Eugene Van Erven oss alla för varandra.

CaitlinThis requires all of you, and beeing in the now. 

När jag skulle gå så påbörjade teatergruppen Favela Forca sina repetitioner, hög energi, muito bon! Platsen där vi var är Rotterdams Wijktheater mindre scener, området heter Katendrecht, 10 min från city center. Det här området har påbörjat en ansiktslyft (riktig botox). Tidigare har det varit ett bostadsområde som inte besöktes av folk under nattetid.

Charlene, Guido, CaitlinBlundar. 

Idag så har det poppat upp nya hus och hem för högre medelklassen. Dans i lägenhet Rotterdam kommer att göras i ett hem i området.