Vi har kollat på tango och street.

Ute med brudarna.

Vi har varit och kollat på Street i stan tillsammans med Albyfritidsgård, vi gick alla tillsammans på bounce föreställningen i oriontaeatern. Tidigare i månaden hade vi varit och kollat  på tango föreställningen Pelo. Det är skönt att komma ut lite ibland. Tangoföreställningen hade dom nog aldrig gått o kollat på själva och Bounce föreställningen hade dom flesta nte haft råd med, jag vet att jag inte hade det när jag var i deras ålder.
Pelo rörde ämnen som många av tjejerna inte hade hört eller pratat om innan, det handlade bl.a. om de torterade kvinnorna under diktaturen och många av tjejerna var ganska chockade efter och undrade om det kvninnan berättade under föreställningen verkligen hade hänt på riktigt. Dom som hade chilenska föräldrar kunde relatera lite enklare till det men det var intressant att dom alla fick vara med och se något de vanligtvist inte skulle gå och se annars.

Bounce var mer i deras ”stil” och dom hade verkligen roligt.  På slutet fick man hoppa in i en dansring och dansa framför alla i publiken och det var så najs och kul att se att flera av tjejerna vågade hoppa in alldelles själva! Det var skit tufft av dom! Dom vågade ta plats och va sig själva. Det var grymt.

Nu ska vi fortsätta att dansa mer och börja filma snart!

Peace!