Tredje träffen

Tredje träffen…

Jag var väääldigt trött den här dagen, lång dag… kom hem från Lund, sprang till min egen dansträning och träffade tjejerna sen. Trött trött trött.

Vi kom in i danssalen… deras energinivå är alltid så hög! Jag satte mig ner i en och väntade på att de skulle komma.

Vad har ni gjort i helgen da?

-dansat, tagit det lugnt,
-Ah samma, jag va på besök hos mina kusiner
– jag hade basketmatch
– och dom förlora HAHA!
– Käften Lowam! Bara för att du suger…
– hahaha…

Osv…. jag berättade att jag hade haft en lång helg, och så berätta jag för dom va vi skulle gör idag.

Körde en lugn uppvärmning och visade de några enkla steg dom de fick lära sig. Jag har inte tidigare kört med koreografier eftersom att jag vill få bort de från det tänkandet jag vill att de ska improvisera fram sina egna rörelser, men den här gången tänkte jag testa det.

När det hade lärt sig stegen sa jag att vi skulle köra mjuka rörelser på de och sen skulle vi köra samma steg fast med en tuffare attityd. Tänkte att jag skulle köra det här eftersom att de ska dansa i två olika grupper i sin film. Dom ”fördomsfulla” med aggressiva rörelser som kommer utifrån och de Albyborna med mycket mjukare och snällare rörelsemönster

Dom gillade det och hängde med!

Sen visade jag upp bildmanuset som jag ritade rent från näst sist och det höll med om att det här var historien de ville berätta, dom la till lite extra kommentarer här och där men allt i allt så var det färdigt.

Sen fick de köra igenom scenerna ganska lätt… de provade även att köra båda grupperna. En omgång var en grupp de fördomsfulla och nästa omgång bytte de roller.

Efteråt tog vi alla en fika i fritdsgården och satt och snackade skit och spelade Guitar hero.

PEACE!