Tack Norsborg 145

Tack Norsborg 145

Lördagen den 24 september genomförde vi den konstnärliga stadsvandringen och därmed även den första delen av arbetet NORSBORG 145. Stadsvandringen blev mycket lyckad och den positiva stämningen hos alla deltagare och besökare värmde i hjärtat. Vi startade vid tunnelbanan och fortsatte därefter en slinga genom området, ständigt med berättelsen i fokus. Vi mötte bland annat historier från barndomen, en rapptext framförd med megafon, poesi utanför mataffären och en saga som involverade besökaren. Vi tog hissen upp till 6:e våningen och hamnade mitt i en hårklippning. En salig blandning av ingredienser som i sin helhet var mycket smakrik.

Allt detta och mycket mer kommer ni att kunna se och läsa om i den andra delen av NORSBORG 145 som är en dokumentär bok om den deltagande processen kring projektet. Den kommer i december så håll utkik här på hemsidan.

Vi vill rikta ett extra stort och varmt tack till:

Emma Ikekwe
Adam Kanyama
Razak Aboud
Sibon Kabir
Ruben Lopez
Siham David
Ramona Sabrina
Tamanna Akhtar
Minika Kalldas
Deniz Butt
Lydia Kebede
Maria Issa Khalaf
Mahlet Assefa
Phitchayamat Charoensong

Stort tack även till alla boende i området som på olika sätt blivit en del i arbetet och som delat med dig av sin tid och sitt engagemang. Vi är också väldigt glada och tacksamma för allt positivt stöd som vi fått från etablerat håll såsom Petra Oster (Biblioteket), Salla Salazar (Redline records), George Elias (Musikhuset) för att nämna några.

Sist men inte minst vill vi tacka alla barn i området som nyfiket närmade sig arbetet och även hjälpt oss att sprida information i brevlådor och bland sina familjer.